orama-dimiourgias-logo2

Όραμα Δημιουργίας

για τις Οινούσσες

Υποψήφιος
Δήμαρχος
Οινουσσών

-Μιχάλης Μαγγανάς-

Μάθε την άποψη του Μιχάλη Μαγγανά για θέματα που σε αφορούν. Διάβασε το βιογραφικό του και το όραμα του για τον Δήμο Οινουσσών!

Ο Συνδυασμός μας

 

Όραμα Δημιουργίας για τις Οινούσσες

lamprini

ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γεννημένη 20 Ιανουρίου 1977. Έχω τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ιδιωτική σχολή "Ωμέγα". Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατοικώ μόνιμα στις Οινούσσες και εργάζομαι στο πρακτορείο Michalakis Travel. Ο βασικότερος μου ρόλος είναι της μητέρας καθώς έχω μια κόρη 17 χρονών.
eirini-glyka

ΓΛΥΚΑ ΕΙΡΗΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γεννημένη 28 Φεβρουαρίου 1970. Απόφοιτη του Ναυτικού Λυκείου Οινουσσών. Εργάστηκα για δύο έτη στο Ταχυδρομείο Οινουσσών. Παντρεμένη με τον Θεόδωρο Μπουρέκα και μητέρα δύο παιδιών, του Δημήτρη και της Ευγενίας. Αν και κατοικώ στον Πειραιά οι μετακινήσεις μου στον νησί κάθε χρόνο είναι πάρα πολλές. Παράλληλα δεν μειώθηκαν ποτέ το ενδιαφέρον μου για τον τόπο που γεννήθηκα σε όλους του τομείς και η αγάπη μου για το καλό, την ευημερία και την ανάπτυξη.
ritsa

ΗΛΙΑΔΗ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΡΙΤΣΑ)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Οινούσσες. Είμαι παντρεμένη και έχω 3 παιδιά. Είμαι Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού συλλόγου Οινουσσών "Οινόεσσα". Υπήρξα Ιδρυτικό μέλος της Ουνεσκο Χίου -Ψαρών και Οινουσσών, Αντιπρόεδρος στο Πνευματικό Κέντρο Οινουσσών και Δημοτική Σύμβουλος επί 9 συνεχή έτη στο Δήμο Οινουσσών. Τα 5 τελευταία χρόνια είμαι υπεύθυνη των Πολιτιστικών του Δήμου μας στα τμήματα της Χορωδίας και του Θεάτρου. Επίσης είμαι μέλος του Διαδημοτικού συμβούλιου του Λιμενικού Ταμείου Χίου.
kavouridoy

ΚΑΒΟΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΚΕΛΛΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γεννήθηκα στις 21 Ιουλίου του 1975 στη Χίο. Τα πρώτα χρόνια έζησα στον Πειραιά ,η οικογένεια μου μετακόμισε στις Οινούσσες όπου και αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Οινουσσών. Είμαι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής στην Ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών, κάτοχος Εξειδίκευσης σε Προγράμματα Αυτισμού και Μαθησιακών Δυσκολιών, Πτυχιούχος Ελληνικού Πολιτισμού, Νοσηλεύτρια Γενικής Νοσηλείας και φοιτώ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία. Εργάστηκα 17 έτη στον Ιδιωτικό Τομέα. Συμμετέχω ως Ενεργό Μέλος στο Σύλλογο Αγέννητου Παιδιού «ΑΓΚΑΛΙΑ » με έδρα την Αθήνα.
karampatsis

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννηθείς στις 02/01/1956 στις Οινούσσες Χίου. Κάτοικος Πόρτο Ράφτη. Εκπαίδευση και κατάρτιση. 1985: Διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου 1981: Δίπλωμα Χημικού στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου 1973: Αποφοίτηση από το Λύκειο Αρρένων Χίου. Εμπειρία 1997 έως σήμερα: Διευθυντής εργαστηρίου στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Μικροανάλυση Ιατρική Αθηνών 1988 – 1996: Διευθυντής εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου στην εταιρεία TDW, Schrobenhausen, Γερμανία 1982 – 1985: Θέση αναπληρωτή καθηγητή στην έδρα Ανόργανης Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Γερμανία
thanos-nikolaos

ΘΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννήθηκα 1 Δεκεμβρίου του 1947 στο Μαραθόκαμπο Σάμου. Μεγάλωσα στις Οινούσσες όπου φοίτησα στο Δημοτικό σχολείο κ στο Ναυτικό γυμνάσιο. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Χρήστου και έχω μια κόρη την Αγγέλα και μια εγγονή την Ειρήνη. Έφτασα μέχρι το αξίωμα του πλοιάρχου με τις εταιρείες Διαμαντής Πατερας και Χατζηπατερας.
kyriakos-theodorakis

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννήθηκα στις 7 Μαίου του 1963. Τελείωσα το Δημοτικό Οινουσσών ενω το Γυμνασιο στον Πειραιά μετά το 1974 . Είμαι Απόφοιτος της ΑΕΝ/Ασπροπύργου. Εργάστηκα σε πολλές Αιγνουσιώτικες Εταιρείες ως Πλοίαρχος Ε.Ν. Από το 2009 είμαι στο τιμόνι της ΑΕΝ/Οινουσσών ως Διευθυντής. Είμαι Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Οινουσσών από το 2014 και μέλος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
katsianou-varvara1

ΚΑΤΣΙΑΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γεννημένη στις 2 Μαϊου 1959 και νυμφευμένη με τον Απόστολο Κατσιάνο. Επί 17 χρόνια υπήρξα Δημοτική Σύμβουλος, όπου τα πρώτα έτη ήμουν υπεύθυνη πρασίνου και περιβάλλοντος και έπειτα υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων στα χορευτικά τμήματα του Δήμου μας και του Πνευματικού Κέντρου Οινουσσών. Ο Πολιτισμός και η πολιτισμική μας κληρονομιά και η διαφύλαξη της είναι πρωτίστη μέριμνα μου.
koulouka

ΚΟΥΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΤΣΑ ΑΛΙΚΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γεννήθηκα στο Βέλγιο το 1971, με καταγωγή από την Αιγνούσα, είμαι μητέρα 3 παιδιών και δραστηριοποιούμαι στη ναυτιλία. Στόχος μου ως δημοτική σύμβουλος είναι η ανάδειξη και αναβάθμιση του νησιού μας, βελτίωση συνθηκών των μόνιμων κατοίκων όραμα μου να συμβάλω στην δημιουργία γυναικείου συνεταιρισμού αγροτικών προϊόντων , οικοτεχνίας ,αναβίωση των αμπελιών μας με στόχο θέσεις εργασίας για τους νέους μας Συμμετέχω εθελοντικά σε ομάδες που βοηθούν τους συνάνθρωπους μας όπου έχουν ανάγκη.
lignou

ΛΙΓΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γεννημένη στις Οινούσσες στις 8 Ιουλίου του 1984, όπου έβγαλα και το γενικό λύκειο. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και ζω μόνιμα στις Οινούσσες. Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με τον εθελοντισμό για ποικίλα θέματα του νησιού.
mastropetros

ΜΑΣΤΡΟΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννημένος το 1960 στις Οινούσσες, από όπου αποφοίτησα από το Ναυτικό Λύκειο το 1978. Είμαι Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού με 20 χρόνια θαλάσσια υπηρεσία και 11 χρόνια υπηρεσία ως στέλεχος γραφείου ναυτιλιακής εταιρείας. Σήμερα έχω τη θέση του Marine Manager στην ENESEL S.A. Είμαι παντρεμένος με την Πολυξένη Καρακατσάνη και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Παντελή, απόφοιτο της Σχολής Μηχανικών Ασπροπύργου και τον Λεωνίδα, φοιτητή στο 2ο έτος στο τμήμα Naval Architecture & Marine Engineering του Newcastle University.
matzavinos

ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννημένος 20 Φεβρουαρίυ 1961 στη Χίο και νυμφευμένος με την Ναταλία Σκρίπνικ από το 2001, με 2 κόρες, την Ειρήνη και την Ευγενία. Οι σπουδές μου περιλαμβάνουν τη Διδακτορική μελέτη 'The common maritime transport policy of the EU', "Queen Mary- London. MSc 'Sea-use Law, Economics and Policy',LSE-London. Από το 1987 έως το 2015, έχω εργαστεί ως Σύμβουλος Διευθύνσεως Ναυτιλίας Εμπορικής Τραπέζης, με βραβείο κορυφαίου αναλυτού το 2002 στον διαγωνισμό "Clarkson Index competition".
melekos

ΜΕΛΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννήθηκα στον Πειραιά. Από μικρός "εμβολιασθηκα" με την αλμύρα του απέραντου γαλάζιου και με το τεχνικό κομμάτι της ναυτικής βιομηχανίας. Μετά από μια ανοδική πορεία Μηχανικού /Αρχιμηχανικου σήμερα είμαι Technical Fleet Manager σε ένα από της μεγαλύτερους Ναυτιλιακους ομίλους της χώρας. Οι Οινούσσες με "δέχτηκαν" για πρώτη φορά το 1994. Η φυσική ομορφιά, η ηρεμία και η ποιότητα ζωής της Αιγνουσσας έγινε ώριμη σκέψη και κοινή απόφαση με την σύζυγο μου για την μόνιμη εγκατάσταση στο νησί μας.
mountoulas1

ΜΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1948.Είμαι παντρεμένος με την Σοφία Μούντουλα και έχουμε τέσσερα παιδιά. Ζω μόνιμα στις Οινούσσες και είμαι 21 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος στον τομέα της ύδρευσης.
eva-ntoyslazi

ΝΤΟΥΣΛΑΤΖΗ Μ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακών Αμερικάνικου Κολλεγίου. Γεννήθηκα 31 Ιουλίου 1979 στον Πειραιά όπου και μεγάλωσα, με καταγωγή από τις Οινούσσες που περνούσα κάθε καλοκαίρι και Πάσχα. Το 2004 μετακόμισα μόνιμα στις Οινούσσες όπου παντρεύτηκα τον Κώστα Δημ. Λεοντή με τον οποίο απέκτησα δύο παιδιά. Στην επαγγελματική μου ζωή έχω εργαστεί σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, ναυτιλιακές, στην Εθνική Τράπεζα Οινουσσών ως εποχικός υπάλληλος και στον ως συμβασιούχος στον Δήμο Οινουσσών.
taousanis-giorgos

ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννημένος το 1978,είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και ζω μόνιμα στις Οινούσσες. Είμαι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας και τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος.
markella

ΦΡΑΤΖΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γεννημένη 1 Νοεμβρίου του 1985. Ζω μόνιμα στις Οινούσσες, είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Κουκούμιαλο και έχουμε δύο παιδιά. Μου αρέσει να δραστηριοποιούμαι σε κοινωνικό επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχω στο συνδυασμό του κ. Μιχάλη Μαγγανά.
foyrnarhs

ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΙΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννήθηκα το 1965 στην Αιγνούσσα. Αποφοίτησα από την σχολή εμποροπλοιάρχων το 1985. Είμαι Πλοίαρχος του Eμπορικού Ναυτικού από το 1997 και από το 2013 μέχρι και σήμερα διευθύνων σύμβουλος σε Ναυτιλιακή εταιρεία.
CHATZIEFSTATHIOU

ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Είμαι μέλος της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής και Πρωταθλητής Ελλάδος κατά τα έτη 2016, 2017 και 2018 στον πλάγιο ίππο. Έχω συμμετάσχει σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.. Είμαι γυμναστής και προσφέρω αφιλοκερδώς την βοήθεια και τις γνώσεις μου,ώστε να πείθω τους ανθρώπους να γυμνάζονται
xrhstoy

ΧΡΗΣΤΟΥ Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γεννημένος το 1967 και παντρεμένος με δύο παιδιά. Δουλεύω σε ιχθυοκαλλιέργεια και παράλληλα ασχολούμαι με την κτηνοτροφία. Ζω μόνιμα στο νησί 32 χρόνια και γνωρίζω καλά τα προβλήματα του τόπου. Έχοντας μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό, μελετώντας και φιλτράροντας ένα πρόγραμμα που μπορεί να καλυτερέψει τις ζωές όλων μας, αποφάσισα να στηρίξω τον κ.Μιχάλη Μαγγανά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου!